Wimbledon: Srbská tenisová jednotka Djokovič zvažuje dlhšiu pauzu, hrozí mu operácia lakťa

NETKY.SK • 13 Júl 2017, 06:50 • 2 min
Wimbledon: Srbská tenisová jednotka Djokovič zvažuje dlhšiu pauzu, hrozí mu operácia lakťa

WIMBLEDON - Novak Djokovič zváži dlhší odpočinok od tenisu.

slovakia

left justify in out

Takúto možnosť pripustil po prehre vo štvrťfinále Wimbledonu s Tomášom Berdychom, keď skrečoval stretnutie za stavu 6:7 (2), 0:2. Hrozí mu operácia pravého lakťa, s ktorým má problémy už rok a pol.

 

Tie sa v stredu vystupňovali na takú mieru, že nedohral zápas. "Toto nie sú miesto ani čas na detaily. Porozprávam sa so špecialistami, tak ako som to robil v uplynulom roku. Pokúsim sa zistiť, čo bude najlepším riešením z dlhodobého hľadiska. Vyjadrenia špecialistov zatiaľ neboli príliš čitateľné, spomenuli operáciu aj iné alternatívy. Prestávka je niečo, čo teraz musím zvážiť," priznal 30-ročný Srb podľa agentúr AP.

 

Pre dvanásťnásobného grandslamového šampióna by to bola prvá sústavná absencia z okruhu. V uplynulej dekáde patril stabilne k najlepším hráčom.

 

Prvý zo šiestich titulov na Australian Open získal v roku 2008, od Wimbledonu 2015 po Roland Garros 2016 triumfoval na štyroch turnajoch veľkej štvorky za sebou. Odvtedy však čaká na celkové grandslamové víťazstvo.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies