Wimbledon: Rybáriková s Petkovicovou neuspeli v semifinále štvorhry

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 15:12 • 2 min
Wimbledon: Rybáriková s Petkovicovou neuspeli v semifinále štvorhry

WIMBLEDON - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková s Nemkou Andreou Petkovicovou neuspeli v semifinále štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone.

slovakia

left justify in out

Štrnástemu nasadenému maďarsko-francúzskemu páru Timea Babosová, Kristina Mladenovicová podľahli hladko v dvoch setoch 1:6, 3:6. Rybáriková dohrávala zápas so zabandážovanou rukou po tom, ako za stavu 1:1 v druhom dejstve utrpela po páde pri pokuse dobehnúť stopbal tržnú ranu.

 

Zverenka trénera Petra Hubera napriek semifinálovej prehre dosiahla vo Wimbledone životný úspech na podujatiach veľkej štvorky. Vďaka postupu medzi elitné kvarteto si z Petkovicovou rozdelia prémiu 81.500 libier. Poslednou slovenskou semifinalistkou vo štvorhre na grandslame bola Daniela Hantuchová na US Open 2011, na Australian Open 2002, 2009 a Roland Garros 2006 bola vo finále. Ďalšou Slovenkou v deblovom grandslamovom finále bola Janette Husárová na US Open 2002. Babosová s Mladenovicovou nastúpia v sobotňajšom finále proti talianskemu páru Sara Erraniová, Roberta Vinciová.
      
ženy - štvorhra - semifinále:
Timea Babosová, Kristina Mladenovicová (14-Maď./Fr.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ, Andrea Petkovicová (SR/Nem.) 6:1, 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies