Wimbledon: Pravý dôvod tohto failu fanúšikov je zábavnejší ako samotná fotografia

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 11:00 • 2 min
Wimbledon: Pravý dôvod tohto failu fanúšikov je zábavnejší ako samotná fotografia

LONDÝN - Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že Andy Murray má na Wimbledone fanúšikov, ktorí nevedia správne vyhláskovať jeho meno. Pravý dôvod tohto failu je však oveľa zábavnejší.

slovakia

left justify in out

Na Centrálnom dvorci wimbledonského grandslamu sa objavila skupinka fanúšikov, ktorá prišla podporiť svojho favorita, ktorý v treťom kole narazil na Anreasa Seppiho. Na Twitteri sa okamžite objavili fotografie, na ktorých si z tejto skupinky robili posmech fanúšikovia po celom svete. Pravdu o nesprávne vyhláskovanom mene škótskeho tenistu však priblížila anglická televízia BBC.

 



Podľa ich zistení nešlo o klasickú chybu spôsobenú nepozornosťou pri príprave nápisu # -M-U-R-R-A-Y-!, ale o zábavnú náhodu, keďže fanúšikovia, ktorí mali mať na sebe písmená A a R neprišli na zápas. Vďaka tejto absencii síce dokonale zosmiešnili svojichpriateľov, ale na druhej strane ich videl celý svet.

Napriek tomu Murray s prehľadom porazil Seppiho 3-1 na sety a vo štvrtom kole ho dnes vyzve chorvátsky obor Ivo Karlovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies