Will.i.am zložil ďalšiu skladbu pre Baracka Obamu

NETKY.SK • 8 November 2012, 10:06 • 2 min
Will.i.am zložil ďalšiu skladbu pre Baracka Obamu

Will. i.

slovakia

left justify in out

img

Americký rapper Will.i.am zložil novú skladbu pri príležitosti znovuzvolenia Baracka Obamu za prezidenta USA. Člen skupiny The Black Eyed Peas tak zopakoval rovnaký krok ako pred štyrmi rokmi, keď pri príležitosti prvého Obamovho volebného triumfu zložil pieseň It's A New Day. "V roku 2008 som týždeň pred Obamovým víťazstvom napísal skladbu It's A New Day. Minulý týždeň som zložil ďalšiu víťaznú pieseň. Do týždňa ju zverejním," napísal na Twitteri Will.i.am, ktorý bol jedným z hostí Obamovej utorkovej párty v Chicagu. Medzi pozvanými boli tiež Stevie Wonder, Mary J. Blige a Melanie Griffith.
   Tridsaťsedemročný rapper, spevák, producent a hudobník Will.i.am, vlastným menom William James Adams Jr., sa preslávil pôsobením v spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou vydal zatiaľ šesť albumov. Preraziť sa im podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk. Medzi ich ďalšie hity patria skladby Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Skupina má momentálne prestávku, pričom posledný raz vystúpila 23. novembra 2011 v rámci svojej The Beginning Tour. Will.i.am debutoval ako sólový interpret v roku 2001 albumom Lost Change, po ktorom nasledovali nahrávky Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) a #willpower (2012). 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies