Wijnaldum nebude hrať za PSV Eindhoven večne

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 15:17 • 2 min
Wijnaldum nebude hrať za PSV Eindhoven večne

EINDHOVEN - Kapitán PSV Eindhoven Georginio Wijnaldum nespojí svoju kariéru len s týmto holandským futbalovým klubom. Dvadsaťštyriročný stredopoliar uviedol, že sa jedného dňa zbalí a prestúpi do niektorej z piatich najprestížnejších európskych líg.

slovakia

left justify in out

"Keď budem cítiť, že chcem ísť, urobím to. Ťažko odhadnúť, kedy nastane táto situácia. Pokiaľ sa ozve popredný tím, budem o tom uvažovať. Funkcia kapitána PSV to nijako neovplyvní. Naučil som sa vďaka nej mnoho, ale nezabráni mi odísť," citoval 18-násobného holandského reprezentanta web sportsmole.co.uk.

 

Georginio Wijnaldum podľa spomenutého zdroja doplnil: "Som tu šťastný, no mám vysoké ambície. Chcem pôsobiť v kvalitnejšej súťaži. Cítim, že môžem byť posilou aj pre družstvá v Anglicku, Taliansku, Španielsku, Nemecku či Francúzsku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies