Wiggins je pripravený pomáhať na Tour Froomovi

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 15:40 • 2 min
Wiggins je pripravený pomáhať na Tour Froomovi

LONDÝN - Bradley Wiggins: "Minulý rok sa viackrát stalo, že Chris zostal osamotený v pozícii, v akej by som mu vedel pomôcť".

slovakia

left justify in out

Bradley Wiggins sa zmieril s úlohou pomocníka v tíme Sky pri snahe Chrisa Frooma obhájiť na tohtoročnej Tour de France vlaňajšie prvenstvo. Prvý britský víťaz v histórii slávnych pretekov z roku 2012 musel minulý ročník vynechať pre zranenie. Dokonale ho zastúpil jeho krajan a tímový kolega Froome, ktorý mal predtým podiel na najväčšom úspechu Wigginsovej kariéry.

 

"Rolu lídra prevzal Froome, čo je len dobré. Minulý rok sa viackrát stalo, že Chris zostal osamotený v pozícii, v akej by som mu vedel pomôcť," povedal pre britský denník The Independent Wiggins, ktorý počas minulej sezóny opakovane naznačoval, že nie je pripravený znova podstúpiť všetky obete pre opätovný zisk žltého dresu z Tour de France. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies