Wenger: Bendtner nemal v Kodani čo robiť, dostane pokutu

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 18:30 • 2 min
Wenger: Bendtner nemal v Kodani čo robiť, dostane pokutu

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn potrestá útočníka Nicklasa Bendtnera za jeho nepovolený výlet do Kodane finančnou pokutou.

slovakia

left justify in out

Viaceré škandinávske médiá informovali, že dánsky reprezentant sa pod vplyvom alkoholu dostal do konfliktu s jedným z kodanských taxikárov. V spoločnosti troch kamarátov po odchode z podniku údajne pristúpil k dverám vozidla taxislužby, dal si dole opasok, rozopol nohavice a dožadoval sa od šoféra sexuálneho uspokojenia.
      

"Nicklas nemal povolenie klubu na súkromný výlet do Kodane. Za jeho správanie ho čaká pokuta. Počul som, že tam spôsobil nejaké problémy. Dnes sa s ním budem o tom rozprávať," citovala trénera Arsenalu Arsena Wengera agentúra Reuters.
      

Stredajšie vyčíňanie nie je prvé, ktorého sa 26-ročný kontroverzný útočník dopustil v hlavnom meste Dánska. Vlani ho zastavila kodanská polícia pri jazde automobilom, dýchová skúška mu dokázala nadmerné požitie alkoholu. Za svoje konanie dostal trojročný zákaz viesť motorové vozidlo.
      

Na otázku, či po poslednom incidente sú Bendtnerove dni v tíme Arsenalu spočítané, Wenger odpovedal diplomaticky: "Po sezóne mu u nás končí zmluva."
      

"Kanonierov", ktorým aktuálne patrí v tabuľke Premier League tretie miesto, čaká v nedeľňajšom londýnskom derby Tottenham.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies