Weiss: "Ďakujem Legii za korektnú ponuku"

NETKY.SK • 31 Máj 2011, 08:37 • 2 min
Weiss: "Ďakujem Legii za korektnú ponuku"

Weiss: "Ďakujem Legii za korektnú ponuku"

slovakia

left justify in out

img

Hlavný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss v pondelok potvrdil informáciu, že nebude viesť poľský klub Legia Varšava. Už v nedeľu o tom informovalo vedenie tretieho tímu tamojšej ligy, keď na svojej internetovej stránke oznámilo, že kormidelníkom bude aj v nasledujúcej sezóne Maciej Skorža.
      "Chcel by som sa poďakovať Legii za korektnú a veľkú ponuku. Tím má svoju víziu, má fantastickú infraštruktúru, o ktorej sa nám môže len snívať. U nich je úspech len titul, všetko ostatné je neúspech. Zdravý rozum mi hovoril choď, z hľadiska trénerských ambícií som túžil zopakovať minulé úspechy, čo by bol postup do Champions League. Srdce mi však hovorilo nechoď, hoci príčiny neviem úplne vysvetliť a nebudem ich ani ďalej komentovať. Dá sa ale prikloniť k názoru, že by sa to nedalo robiť naplno na oboch poliach. Ďalšie kluby nie sú v hre," povedal na zraze slovenskej reprezentácie pred duelom s Andorrou Weiss.
      "Už niekoľko týždňov sa v médiách veľa špekulovalo o tom, kto povedie náš tím v nasledujúcej sezóne. Po sérii neúspešných zápasov na začiatku jarnej časti ligy sme uvažovali, že zmeníme trénera. Teraz môžeme ukončiť akékoľvek špekulácie - trénerom bude pán Maciej Skorža," povedal po nedeľňajšom víťazstve v poslednom 30. kole ligy nad Poloniou Bytom 4:0 viceprezident klubu Leszek Miklas. "Musím povedať, že rokovania s pánom Vladimírom Weissom boli korektné, ale spojenie jeho funkcie pri reprezentácii s postom trénera Legie Varšava, bolo pre nás neprijateľné," dodal.
      Weiss absolvoval s Legiou viaceré rokovania, naposledy sa stretli minulý pondelok vo Varšave. Ani jedna strana však nechcela zverejniť žiadne detaily rozhovorov a Weiss mal informovať o svojej budúcnosti až na pondelňajšom zraze slovenskej reprezentácie v Senci pred kvalifikačným duelom EURO 2012 s Andorrou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies