Výkony slovenskej 18-ky sklamali, vo Švédsku tri výrazné prehry

NETKY.SK • 5 September 2017, 09:54 • 2 min
Výkony slovenskej 18-ky sklamali, vo Švédsku tri výrazné prehry

Örebro - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 18 rokov prehrali v pondelok aj v ich treťom zápase na medzinárodnom turnaji vo Švédsku, keď nestačili na Nórov 0:4. Zverenci trénera Milana Malatinského na turnaji v prvom súboji prehrali vo štvrtok s domácimi Švédmi 0:1 a v sobotu podľahli aj Rumunom 1:4.

slovakia

left justify in out

Nórsko 18 - Slovensko 18 4:0 (1:0)

Góly: 30. Botheim, 47. Stenevik, 67. Brattbakk, 76. Waagan

zostava SR 18: Trnovský - Suľa, Kóša (46. Maďarík), Pišoja, Vojtko – Krkoška, Šútorík – Magyarics (33. Habodász), Gono, Dávidík (61. Pochylý) – Kelemen (69. Švec)

 

Milan Malatinský, tréner SR 18: "Prvý polčas bol z herného hľadiska v podstate vyrovnaný, oba tímy si vypracovali strelecké príležitosti. Žiaľ, gólovo sa presadil len súper. V druhom polčase sme inkasovali rýchly gól už 47. minúte. Súper čakal na rýchle kontry, ktoré využívali jeho rýchli hráči na ohrozenie našej brány. Po treťom góle bolo prakticky po zápase a vyvrcholením nášho zlého výkonu v druhom polčase bol štvrtý gól. Z nášho vystúpenia na tomto turnaji pochopiteľne prevláda veľké sklamanie."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies