Výbuch vo Zvolene: Takmer pol kila trhaviny poškodilo tri autá!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 15:27 • 2 min
Výbuch vo Zvolene: Takmer pol kila trhaviny poškodilo tri autá!

ZVOLEN - Takmer pol kilogramu trhaviny spôsobilo výbuch a poškodenie troch áut na parkovisku vo Zvolene.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v nedeľu o 23:15 na Kuzmányho nábreží dal niekto na parkovisko pred polyfunkčným domom približne 400 gramov trhaviny. Odpálená bola časovou rozbuškou, výbuch poškodil zaparkované BMW a Volkswagen Touareg, ktoré patria spoločnosti z Detvy a tiež Peugeot 207 patriaci českej firme.

 

Výbuch rozbil aj sklo reklamného pútača a okna na budove, poškodený je aj múrik na budove. "Škoda, ktorá vznikla majiteľom vozidiel aj budov, nebola zatiaľ vyčíslená," uviedla Faltániová. Pri výbuchu sa nikto nezranil. V prípade začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia a zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Za tieto zločiny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies