Výbuch v Indianapolise zrovnal so zemou domy, zahynuli dvaja ľudia

NETKY.SK • 11 November 2012, 19:32 • 2 min
Výbuch v Indianapolise zrovnal so zemou domy, zahynuli dvaja ľudia

Výbuch v Indianapolise zrovnal so zemou domy, zahynuli dvaja ľudia - Svet Silná explózia spôsobila obrovský požiar a zabila dvoch ľudí vo štvrti amerického mesta Indianapolis, kde poškodila alebo zničila približne tri desiatky domov. Informovali o tom dne

slovakia

left justify in out

img

Silná explózia spôsobila obrovský požiar a zabila dvoch ľudí vo štvrti amerického mesta Indianapolis, kde poškodila alebo zničila približne tri desiatky domov. Informovali o tom dnes úrady. 

Silný výbuch v sobotu v nočných hodinách miestneho času rozbil okná, zdemoloval múry a pocítili ho aj ľudia vzdialení najmenej päť kilometrov.

Do nemocnice odviezli sedem ľudí zranených pri explózii a následnom požiari.

Hasiči zlikvidovali oheň a potom prehľadávali trosky a zničené domy, či sa v nich nenachádzajú živí ľudia. Až do svitania pritom používali umelé osvetlenie. Našli dve telá. Jedno vytiahli z domu, zrovnaného so zemou.

Niektorí svedkovia povedali v televíznom spravodajstve, že po výbuchu a požiari počuli ľudí kričať o pomoc. Z jedného horiaceho domu podľa svedkov vytiahli záchranári dvoch živých rodičov a ich dve deti, všetci boli v poriadku.

K explózii došlo v sobotu o 23.00 h miestneho času a zničila dva domy stojace vedľa seba. Požiar sa z nich rozšíril na dva ďalšie okolité domy vo štvrti, ktorá sa nachádza v južnej časti Indianapolisu, hlavného mesta amerického štátu Indiana.

Podľa hovorcu starostu mesta je 27 domov teraz neobývateľných, ďalších osem je značne poškodených. Úrady vyšetrujú príčinu výbuchu a následného požiaru.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies