Výbuch v hotelovej izbe v Rangúne zranil Američanku

NETKY.SK • 15 Október 2013, 09:23 • 2 min
Výbuch v hotelovej izbe v Rangúne zranil Američanku

RANGÚN - Výbuch bomby v obľúbenom hoteli v mjanmarskom meste Rangún spôsobil zranenia Američanke, ktorú museli hospitalizovať. Uviedli to dnes zdroje, na ktoré odvolávala tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročná žena utrpela ľahšie zranenia horných končatín a nôh, uviedol generálny riaditeľ hotela Traders, Philip Couvares. "Nemá vážne zranenia a teraz je v nemocnici," uviedol. Dodal, že hotel spolupracuje s úradmi pri vyšetrovaní, ako k explózii došlo. Manžel a dve deti obete vo veku osem a päť rokov neutrpeli žiadne zranenia, informoval policajný predstaviteľ.

 

Hotel Traders, nachádzajúci sa v centrálnej obchodnej štvrti Rangúnu, je obľúbený medzi podnikateľmi, diplomatmi a solventnými turistami na návšteve mesta. V explózii došlo v pondelok neskoro večer v izbe číslo 921 na deviatom poschodí hotela. "Preverujeme záznamy z hotelových bezpečnostných kamier, aby sme zistili, kto pred explóziou vošiel do izby alebo z nej vyšiel," oznámil vysokopostavený policajný predstaviteľ.

Polícia informovala, že vyšetruje mjanmarského štátneho príslušníka, ktorý bol z izbe ubytovaný skôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies