Vrba patrí podľa ESPN medzi päticu trénerov budúcnosti

NETKY.SK • 13 August 2013, 13:42 • 2 min
Vrba patrí podľa ESPN medzi päticu trénerov budúcnosti

PLZEŇ - Tréner českého prvoligového klubu FC Viktoria Plzeň Pavel Vrba sa ocitol na zozname piatich trénerov portálu espnfc.com, ktorí by v budúcnosti mohli zohrať vo svetovom futbale významnú úlohu. V spoločnosti 49-ročného kormidelníka Plzne figurujú Jürgen Klopp z Borussie Dortmund, Antonio Conte (Juventus Turín), André Villas-Boas (Tottenham Hotspur) a reprezentačný kouč Francúzska Didier Deschamps.

slovakia

left justify in out

"Šancu má malú, ale v časoch, keď sa malé kluby dostanú medzi velikánov len vďaka výraznej finančnej injekcii, sú Vrbove výsledky za uplynulých päť sezón fantastické," uvádza sa na webe ESPN. "Vrba má všetky vlastnosti potrebné pre prácu vo veľkej európskej súťaži - vychádza s médiami, dáva príležitosť mladým hráčom, má dlhodobú koncepciu a snaží sa presadzovať útočný futbal. Vrba je možno neznámy kormidelník, ale má všetky predpoklady, aby sa zaradil medzi trénerskú elitu," vyzdvihol portál ESPN kvality trénera "viktoriánov".

Pavel Vrba získal s Plzňou dva majstrovské tituly, v sezóne 2011/2012 sa prebojoval s tímom do skupinovej fázy Ligy majstrov a v uplynulom ročníku Európskej ligy UEFA do osemfinálovej fázy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies