Vráti sa James Rodríguez z Bayernu do Realu? Okolnosti tomu prajú

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 08:45 • 2 min
Vráti sa James Rodríguez z Bayernu do Realu? Okolnosti tomu prajú

MADRID 13. júla (SITA) - Kolumbijský futbalový stredopoliar James Rodríguez údajne prehodnotil svoj postoj, čo sa týka ďalšej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Kmeňový hráč španielskeho Realu Madrid je od vlaňajšieho leta na 2-ročnom hosťovaní v nemeckom Bayerne Mníchov. Pred niekoľkými týždňami naznačil, že vzhľadom na situáciu v tíme "Los Blancos" by naďalej rád hrával v metropole Bavorska.

 

Nedávny odchod trénera Zinedina Zidana, ktorý v Madride Jamesovi nedával dostatok príležitostí, a taktiež transfer najväčšej hviezdy Cristiana Ronalda do Juventusu Turín však najlepšiemu strelcovi MS 2014 v Brazílii zrejme "nasadili chrobáka do hlavy".

 

Podľa denníka Marca by sa James Rodríguez mohol vrátiť naspäť na Štadión Santiaga Bernabéua, kde by sa v najbližších sezónach mohol stať jedným z lídrov "bieleho baletu".

 

Podľa spomenutého zdroja momentálne všetko závisí na dohode klubov. Španieli už údajne s Nemcami vedú rozhovory ohľadne podmienok Jamesovho predčasného ukončenia hosťovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies