Vrahom Polomčanky je podľa polície 43-ročný Telgártčan

NETKY.SK • 21 August 2015, 17:26 • 2 min
Vrahom Polomčanky je podľa polície 43-ročný Telgártčan

BANSKÁ BYSTRICA - Vraždu 50-ročnej ženy, ktorá sa stala v noci zo stredy na štvrtok v okrese Brezno, spáchal podľa polície s veľkou pravdepodobnosťou 43-ročný Ján P. z Telgártu v okrese Brezno, pričom podľa doterajšieho vyšetrovania išlo zrejme o vraždu so sexuálnym motívom.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej besede to uviedol zástupca banskobystrického krajského policajného riaditeľa Štefan Šurka s tým, že podozrivého zadržali ešte vo štvrtok o 13:00 v Banskej Bystrici. Mal pri sebe kuchynský nôž, ktorý je pravdepodobne vražednou zbraňou. Šurka predpokladá, že voči podozrivému vznesú obvinie ešte dnes. Podajú aj návrh na jeho vzatie do väzby, a to z dôvodu zabráneniu jeho úteku a tiež z dôvodu hrozby, že by pokračoval v trestnej činnosti.
Vražda, ktorú polícii nahlásili vo štvrtok krátko pred 5:30, sa stala pravdepodobne ešte v stredu po 21:30. Ženu vracajúcu sa domov páchateľ usmrtil na chodníku v obci bodno-reznými ranami. Podozrivý sa v Polomke zdržiaval dlhší čas a podľa zistení polície v ten večer prenasledoval aj iné ženy, zrejme hľadajúc obeť. Podozrivý bol v minulosti súdne trestaný za marenie výkonu úradného rozhodnutia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies