Volkswagen Slovakia otvoril nové tréningové centrum

NETKY.SK • 1 Október 2010, 07:27 • 2 min
Volkswagen Slovakia otvoril nové tréningové centrum

Volkswagen Slovakia otvoril nové tréningové centrum

slovakia

left justify in out

img

Nové tréningové centrum pre zamestnancov dnes oficiálne otvorila spoločnosť Volkswagen Slovakia (VW SK) vo svojom bratislavskom závode. Zamestnanci tu budú na ploche 1200 m2 absolvovať nielen nástupné dvojtýždňové školenia a tréningy pre súčasnú produkciu, ale v budúcnosti aj zaškoľovanie pre výrobu vozidiel radu New Small Family.
      Tréningové centrum si vyžiadalo investície vo výške viac ako 800.000 eur. Je rozdelené do troch základných častí. V prvej sa noví zamestnanci naučia všeobecné činnosti potrebné pre prácu v montáži vozidiel, ako sú základné, elementárne a procesné zručnosti, či jemnú motoriku. V druhej časti budú pracovníci trénovať činnosti priamo na tréningových vozidlách. V tretej absolvujú školenia štíhlej výroby (tzv. lean tréning) a vyskúšajú si špeciálnu hru, ktorá simuluje výrobu v automobilovom závode a spoluprácu jednotlivých oddelení, ako sú logistika, produkcia, kvalita a podobne. Noví zamestnanci tu absolvujú školenia na získanie základných zručností potrebných pri výrobe automobilov nielen na statických modeloch, ale aj na pohyblivých simuláciách výroby či vo forme zážitkových hier. Súčasní zamestnanci montáže sa tu budú pripravovať na modelové zmeny. V priebehu budúceho roka sa tu začnú pracovníci zaškoľovať na nábeh novej produkcie vozidiel radu New Small Family.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies