VOJČICE: Vodič zrazil starenku, zraneniam podľahla

NETKY.SK • 6 September 2012, 10:57 • 2 min
VOJČICE: Vodič zrazil starenku, zraneniam podľahla

VOJČICE Vodič zrazil starenku, zraneniam podľahla - Krimi Život 86-ročnej ženy vyhasol v stredu 5. septembra večer po zrážke s vozidlom značky BMW 253 v obci Vojčice v okrese Trebišov.

slovakia

left justify in out

imgŽivot 86-ročnej ženy vyhasol v stredu 5. septembra večer po zrážke s vozidlom značky BMW 253 v obci Vojčice v okrese Trebišov. Auto viedol 24-ročný vodič z okresu Trebišov. Na Hlavnej ulici z doposiaľ nezistených príčin po 20.00 h narazil ľavou prednou časťou vozidla do chodkyne, ktorá tlačila dámsky bicykel kolmo cez vozovku.  
      Chodkyňa pri nehode utrpela poranenia, ktorým v nemocnici podľahla. "Požitie alkoholických nápojov u vodiča nebolo zistené. Príčina a miera zavinenia nehody sú v štádiu vyšetrovania," uviedol dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.
      Na vozidle vznikla škoda vo výške 300 eur a na bicykli 30 eur. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies