Vodiči pozor: V Bratislave opravujú niekoľko vozoviek, hrozia obrovské zápchy

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 09:32 • 2 min
Vodiči pozor: V Bratislave opravujú niekoľko vozoviek, hrozia obrovské zápchy

BRATISLAVA – V hlavnom meste bude výrazne skomplikovaná doprava, ak sa po Bratislave potrebujete denne presúvať obrňte sa železnou trpezlivosťou!

slovakia

left justify in out

Bratislava plánuje opraviť 37 kilometrov ciest asi za 11,5 milióna eur. Dôvodom je slovenské predsedníctvo v Európskej únii.

 

S opravami sa začalo už v piatok večer a to v centre mesta na Dunajskej ulici a neďaleko autobusovej stanici Mlynské nivy. Čiastočné dopravné obmedzenie sa dotkne križovatky ulíc Mlynské nivy – Ulica 29. augusta – Dunajská.

 

Opravuje sa aj vozovka aj na Námestí slobody, ktorá bude realizovaná v dvoch etapách. V prvej etape uzatvoria Námestie slobody v úseku od Jánskej po Banskobystrickú ulicu. Práce by mali ukončiť 1. apríla. V druhej etape od 1.-4. apríla úplne uzatvoria Námestie slobody v úseku od Jánskej po ulicu Imricha Karvaša.

 

Na bratislavskej Trnavskej ceste treba oddnes rátať s dopravnými obmedzeniami. Opravujú tam vozovku, vodiči sa tak môžu zdržať. "Pre opravu asfaltového povrchu cestnej komunikácie bude obmedzená doprava v ľavom jazdnom pruhu Trnavskej cesty v smere od Tomášikovej po Sabinovskú ulicu," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Policajti vyzývajú vodičov, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a rešpektovali prenosné dopravné zariadenia. Po oprave pravého jazdného pruhu začnú opravovať ľavý. Počas Veľkej noci úplne uzatvoria križovatku Trnavská – Bajkalská.

 

Od dnes zatvoria jazdný pruh Drotárskej cesty v smere od Matúšovej ulice po Martinengovu ulicu. Po ukončení tejto prerábky je plánovaná uzávera uvedenej komunikácie v opačnom smere.

 

Bratislava plánuje za štyri mesiace opraviť úseky na uliciach Rožňavská, Vajnorská, Štefánikova, Trnavská, Staromestská, na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu či na Moste SNP. Budú tam kompletne meniť asfalt, opravovať chodníky a zvodidlá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies