Vo Vrábľoch riešili kuriózny policajný prípad, vodič jazdil bez vodičského preukazu v ukradnutom aute

NETKY.SK • 15 August 2023, 09:40 • 2 min
Vo Vrábľoch riešili kuriózny policajný prípad, vodič jazdil bez vodičského preukazu v ukradnutom aute

Vráble- Spolujazdkyňa zdržaného vodiča "zabudla" nastúpiť do väzby

slovakia

left justify in out

 

Príliš teplé letné počasie sa často podpisuje pod neuvážené činy ľudí. Rozhorúčené hlavy sú plné emócií a ľudia pod ich vplyvom robia i to, čo by nechceli. To ale asi nebude prípad muža, ktorého zadržali so spolucestujúcou vo Vrábľoch. Kuriózny prípad sa však netýka iba vodiča, ktorý na cesty vyšiel bez bezpečnostného pásu a vodičského preukazu, ale aj jeho spolujazdkyne.

 

Policajti obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) vo Vrábľoch zadržali muža, ktorý jazdil bez vodičského preukazu v ukradnutom aute. Vodiča vozidla BMW X3 pôvodne zastavili, pretože nemal zapnutý bezpečnostný pás. Vodič aj jeho spolujazdkyňa počas kontroly tvrdili, že občianske preukazy pri sebe nemajú, ale poskytnú svoje údaje, informovalo Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre.

Následnou lustráciou policajti zistili, že 26-ročný muž má zadržaný vodičský preukaz a vozidlo, v ktorom jazdil, bolo v pátraní z dôvodu odcudzenia. Po spolujazdkyni, 27-ročnej žene, bolo taktiež vyhlásené pátranie z dôvodu krádeže.

 

Dodatočne policajti zistili, že žena nenastúpila do výkonu trestu odňatia slobody, kam ju hneď aj odovzdali. Vodiča policajti obmedzili na osobnej slobode a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin marenia výkonu úradného rozhodnutia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies