Matovič žiada ľudí, aby boli opatrní. Obchádzanie systému nie je riešením

NETKY.SK • 1 Marec 2021, 10:46 • 2 min
Matovič žiada ľudí, aby boli opatrní. Obchádzanie systému nie je riešením

BRATISLAVA - Igor Matovič je opäť aktívny na sociálnej sieti. Ľudí prosí, aby boli opatrní a dodržiavali protipandemické opatrenia.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku začínajú platiť prísnejšie protipandemické opatrenia. Čitateľov sme o tom informovali v nedeľu večer po tom, čo sa vláda a odborníci po niekoľkých dňoch dohodli. K situácií sa dnes vyjadril aj predseda vlády Igor Matovič, ktorý sa spôsobu jemu podobnému nechal počuť skrz jeho profil na sociálnej sieti. 

 

Súvisiaci článok: Zákaz vychádzania, povinné respirátory a mnoho ďalších opatrení je známych. Matovič ďakuje za dobre odvedenú robotu

 

"Prosím, buďte veľmi opatrní. Viem, že si to mnohí nechceme priznať, ale len a len od našej spoločnej vôle dodržiavať ochranné opatrenia záleží, ako sa zajtra budeme mať," začína premiérov status. Tvrdí, že porušovanie opatrení a ich úmyselné obchádzanie ovplyvňuje životy nás všetkých.

 

Prosím, buďte veľmi opatrní. Viem, že si to mnohí nechceme priznať, ale len a len od našej spoločnej vôle dodržiavať...

Uverejnil používateľ Igor Matovic Pondelok 1. marca 2021

 

"V krajinách, kde vládne strany držia spolu, kde opozícia či prezident/-ka nezneužívajú pandémiu na politikárčenie, ľudia dodržujú opatrenia výrazne viac a sú na tom výrazne lepšie. My také šťastie nemáme," komentuje v jeho príspevku. Na záver Slovákom radí, aby boli statoční a nenechali sa manipulovať. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies