Vo viac ako 110 mestách sveta sa včera konali masové vankúšové bitky

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 09:14 • 2 min
Vo viac ako 110 mestách sveta sa včera konali masové vankúšové bitky

LONDÝN - Vo viac ako 110 mestách sveta sa dnes odohrali hromadné vankúšové bitky, ktorými si nadšenci - väčšinou mladí - pripomínajú World Pillow Fight Day a jeho cieľ: šíriť medzi ľuďmi dobrú náladu.

slovakia

left justify in out

Milovníci tohto druhu zábavy sa dnes, oblečení do pyžám i oblekov, zišli v Londýne, kde sa bojovalo na Trafalgarskom námestí, New Yorku, či Paríži, Bostone a Washingtone, ale aj v Casablance či Singapure.
      

Ako je zvykom, na internete sa opäť objavili základné pravidlá pre vankúšový boj: pri rozmachu treba byť opatrný, lebo naraz môže vankúše hádzať veľa ľudí; uprednostniť mäkký penový vankúš, bez náplne z peria, aby po akcii zostalo na ulici menej neporiadku; neútočiť na ľudí bez vankúšov a s fotoaparátmi; zložiť si okuliare; vankúše po boji odložiť do boxov na darovanie alebo zobrať domov; pyžamo je vítané.   
      

Vankúšová vojna nemá žiadne časové obmedzenie, bojuje sa dovtedy, kým je chuť a kým to jej účastníkov baví. Kto toho má už plné zuby, môže si oddýchnuť, a ak chce, pridá sa neskôr, píše sa v pravidlách.
      

Súčasťou vankúšovej bitky je aj upratanie "bojiska", na ktoré organizátori prostredníctvom internetu zháňali dobrovoľníkov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies