Vo Svidníku polícia obvinila 26-ročného Bielorusa z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky

NETKY.SK • 5 Marec 2024, 15:00 • 2 min
Vo Svidníku polícia obvinila 26-ročného Bielorusa z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Svidníku obvinil 26-ročného Bielorusa žijúceho v Poľsku z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

V pondelok 4. marca ráno prechádzal cez hraničný priechod Vyšný Komárnik, v smere z Poľska na Slovensko. Viedol jazdnú súpravu nákladného motorového vozidla s ťahačom a návesom, pričom celková hmotnosť dosahovala 39 ton! Policajná hliadka si všimla vodiča, ktorý javil známky požitia alkoholu a preto bolo vozidlo zastavené a vodič podrobený kontrole. Bol podrobený aj dychovej skúške, výsledok presiahol 1 promile. Mladý vodič teda vykonával činnosť, ktorá mohla obzvlášť nebezpečným spôsobom ohroziť život alebo zdravie ľudí. 26 ročný muž skončil v cele policajného zaistenia.

Alkohol u vodičov je stále nebezpečným nielen pre nich ale aj pre nás, ostatných účastníkov cestnej premávky. Ale sadnúť si za volant takejto jazdnej súpravy opitý je mimoriadne nezodpovedné a riskantné!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR, Foto: Ilustračné (Facebook / Polícia SR)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies