Vo forme hrajúci Ďuriš poistil postup Viktorie Plzeň

NETKY.SK • 28 August 2015, 08:58 • 2 min
Vo forme hrajúci Ďuriš poistil postup Viktorie Plzeň

NOVÝ SAD - Slovenský futbalový reprezentant v službách českého klubu Viktoria Plzeň Michal Ďuriš sa strelecky presadil vo štvrtkovom odvetnom dueli play-off Európskej ligy na pôde Vojvodiny Nový Sad.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hráč v 60. min zvýšil na konečných 2:0 pre hostí, ktorí v súčte s domácim triumfom 3:0 postúpili do hlavnej fázy kontinentálneho pohára číslo dva.


Ďuriš, ktorý figuruje v nominácii na kvalifikačné stretnutia o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska proti výberom Španielska (hrá sa v sobotu 5. septembra 2015 o 20.45 h v Oviede) a Ukrajiny (sobota 8. septembra 2015 o 20.45 h v Žiline), dosiahol proti srbskému tímu štvrtý súťažný gól v sezóne a potvrdil výborné chýry, ktoré o ňom prichádzajú spoza rieky Moravy. V ostatnom zápase českej najvyššej súťaže rozhodol dvoma gólmi o triumfe Viktorie 2:0 nad Sigmou Olomouc.


"Prvý gól, ktorý si dali domáci vlastný, nám veľmi pomohol. Upokojili sme sa a druhý polčas sa už odvíjal v našej réžii. Pridali sme druhý gól a vypracovali si niekoľko ďalších sľubných príležitostí. Škoda, že sme nedokázali pridať ďalšie góly. Teší ma každý presný zásah, ale dôležitejší je postup nášho mužstva," cituje oficiálna stránka Plzne slová Michala Ďuriša, ktorý si pred piatkovým žrebom skupinovej fázy želá predovšetkým hrateľných súperov. "Prial by som si niekoho, cez koho sa bude dať postúpiť ďalej. Konkrétnych súperov vytypovaných nemám," dodal niekdajší hráč Dukly Banská Bystrica.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies