Vlak prevážal 120.000 pašovaných cigariet

NETKY.SK • 29 Marec 2014, 13:44 • 2 min
Vlak prevážal 120.000 pašovaných cigariet

MICHALOVCE - Na železničnom hraničnom priechode Čierna nad Tisou v okrese Trebišov objavili colníci v piatok 28. marca 120.000 kusov pašovaných cigariet. Prevážal ich nákladný vlak smerujúci z Ukrajiny do Českej republiky.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková informovala, že colníci kontrolovali vlakovú súpravu so 71 vozňami, ktorá vstúpila na územie Slovenska po širokorozchodnej trati, s pomocou sondážnych tyčí.

 

 "Počas kontroly odhalili vo vagóne pašované cigarety ukryté pod vrstvou železnorudného substrátu. Išlo o cigarety čínskej značky, ktoré neboli označené slovenskou kontrolnou známkou," priblížila Macíková.

 

Finančný únik na cle a daniach vyčíslili v prípade spomínaného kontrabandu cigariet na 16.312 eur. Vyšetrovaním tohto prípadu sa už zaoberá Kriminálny úrad finančnej správy SR.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies