VIDEO Skupina Para zverejnila videoklip k piesni o cite a vzťahu muža a ženy

NETKY.SK • 5 Marec 2019, 15:25 • 2 min
VIDEO Skupina Para zverejnila videoklip k piesni o cite a vzťahu muža a ženy

BRATISLAVA - Skupina Para zverejnila videoklip k piesni Svadobná z ich najnovšieho albumu Našou krajinou (2018).

slovakia

left justify in out

Pesnička o najkrajšom cite a vzťahu muža a ženy bez patetických a rušivých zbytočností vychádza zo skúseností samotných členov kapely. Hudbu skladby zložili Jozef Rezník a Matúš Vallo, ktorý k nej napísal aj text.

Videoklip vznikol pod taktovkou mladého režiséra Michala Pusztaya. Jeho námet je založený na intímnosti skladby, pričom celý jej dej a konkrétne obrazy vychádzajúce z textu piesne sú zobrazené cez gestá rúk hlavných aktérov.

 

O vizuálnu stránku klipu, v ktorom si zahrali študenti herectva Kristína Špáčová a Jakub Jablonský, sa postaral kameraman Nick Kollár.

 

Videoklip vznikal prevažne v Bratislave a v okolí Malých Levárov, kapela zábery nakrútila v jednom z podnikov v centre Bratislavy.

 

 

„Snažili sme sa vyhnúť klišé a klasickému príbehu zamilovaného páru. Stavili sme na detaily a príbeh lásky je prerozprávaný prostredníctvom dotykov, ktoré sa pri zachytení celých postáv strácajú. Pritom práve vďaka dotykom cítime ten fyzický prejav a náklonnosť. V klipe sa nachádza veľa pekných záberov. Dúfam, že diváci budú mať príjemný vizuálny zážitok,“ poznamenal spevák skupiny Tomáš "Lasky" Šedivý.

Pesničku Svadobná ako i ďalšie z albumu Našou krajinou kapela predstaví už čoskoro aj na turné po Slovensku a Česku, v rámci ktorého odohrajú dvanásť koncertov v jedenástich mestách.

 

Návštevníci a návštevníčky koncertnej šnúry si pritom budú môcť vypočuť nielen skladby z najnovšej štúdiovky, ale spolu s Parou si zaspievajú aj ich najznámejšie hity ako Abstinent (2007), Otec (2006), Doma dobre (2007) a ďalšie.

Termíny koncertov Para - Našou Krajinou Tour:
14. marca - Mestské divadlo Žilina
15. marca - Tabačka, Košice
16. marca - Stromoradie, Prešov
20. marca - Nájomná jednotka 210, Nitra
22. marca - Dom kultúry ŽSR, Zvolen
23. marca - Piano Club, Trenčín
26. marca - Lucerna Music Bar, Praha
29. marca - Caffe 23, Malacky
30. marca - Lastriga Club, Zemianske Kostoľany
3. a 4. apríla - MMC, Bratislava
5. apríla - Záhrada - Centrum nezávislej kultúry, Banská Bystrica



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies