Polícia v Bruseli smrteľne postrelila psychiatrického pacienta

NETKY.SK • 22 Marec 2023, 09:39 • 2 min
Polícia v Bruseli smrteľne postrelila psychiatrického pacienta

BRUSEL - Policajti v Bruseli spustili v utorok streľbu na psychiatrického pacienta, ktorý začal byť agresívny a schmatol nôž, a smrteľne ho zranila. Informovala o tom bruselská prokuratúra, na ktorú sa odvolala tlačová agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásenia prokuratúry políciu privolali na súkromnú psychiatrickú kliniku na južnom predmestí bruselskej metropoly. Personál nahlásil, že jeden pacient sa začal správať agresívne. Osobu vo veku 49 rokov po incidente odviezli do bruselskej nemocnice na ošetrenie zranení ruky a brušnej dutiny, ale neprežila. Hliadka, ktorá dorazila na miesto prvá, privolala posily, lebo sa jej nepodarilo situáciu upokojiť. "Počas akcií boli zasahujúci policajti donútení použiť služobné zbrane. Osobu zasiahli do ruky a potom do brušnej dutiny," spresnila prokuratúra. Rodinu zosnulého pacienta úrady informovali a teraz prípad vyšetrujú, aby zistili presné okolnosti smrti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies