Gabriela Drobová nebude kandidovať v prezidentských voľbách

NETKY.SK • 31 Január 2019, 15:22 • 2 min
Gabriela Drobová nebude kandidovať v prezidentských voľbách

Bratislava- Dramaturgička a riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová nebude kandidovať v prezidentských voľbách. Informuje o tom na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"S pokorou si musím priznať, že sa mi nepodarilo splniť to, čo som si predsavzala, a teda relevantný počet pohybov na transparentnom účte," uviedla Drobová a dodala, že pre ňu ešte nenastal správny čas

"vydať sa touto cestou".

Na otázku, čo urobí s peniazmi, ktoré jej na transparentný účet pribudli, Drobová reagovala, že ich vráti darcom, respektíve prostriedky tých, ktorí súhlasili, venuje na dobročinnosť.

img

Záujem kandidovať na post prezidenta SR vo voľbách oznámila Gabriela Drobová v nedeľu 16. septembra 2018 prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

 

„Teraz vám chcem niečo povedať, čo odo mňa nikto nečaká. Mám 44 rokov, vzdelanie, skúsenosti a hlavne energiu, aby som sa pustila do najväčšieho poslania v mojom živote … Ja som sa rozhodla, že idem s kožou na trh a pokúsim sa o kandidatúru na post prezidenta Slovenskej republiky.“

 

Gabriela Drobová je dlhé roky stálicou slovenského šoubiznisu. Začínala v detskom zbore Slovenského rozhlasu, potom pracovala ako rozhlasová moderátorka a pôsobila aj ako dramaturgička v FM Rádiu.

Prezidentské voľby budú v sobotu 16. marca, prípadné druhé kolo 30. marca. Návrhy kandidátov je možné doručovať do 31. januára 2019 do polnoci.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies