Vladimir Putin zrušil všetky naplánované pracovné stretnutia v súvislosti s haváriou lietadla An-148

NETKY.SK • 11 Február 2018, 23:09 • 2 min
Vladimir Putin zrušil všetky naplánované pracovné stretnutia v súvislosti s haváriou lietadla An-148

MOSKVA - Preplánovanie všetkých stretnutí je spojené s možnou potrebou koordinovať prácu vládnej komisie, povedal tlačový sekretár prezidenta Dmitrij Peskov. Informuje TASS.

slovakia

left justify in out

Prezident Ruska Vladimir Putin odložil pracovnú cestu do Soči v súvislosti s haváriou lietadla An-148 v Moskovskom regióne a možnou potrebou koordinácie práce vládnej komisie, povedal v nedeľu tlačový sekretár ruského lídra Dmitrij Peskov.

 

"V súvislosti s tragickými udalosťami sa prezident rozhodol odložiť regionálny výlet, naplánovaný na pondelok a pokračovať v pracovnom pláne v hlavnom meste, vrátane možnej potreby koordinácie práce vládnej komisie," povedal Peskov.

 

On informoval, že v druhej polovici dňa má prezident naplánované kontakty s hlavou Palestíny Mahmudom Abbasom, ktorý prichádza do Ruska na pracovnú návštevu. "O ďalších udalostiach budeme informovať dodatočne," dodal Pieskov.

 

Lietadlo An-148 "Saratov Airlines", ktoré vykonávalo let z Moskvy do Orsk, zmizlo v nedeľu,  z radarových obrazoviek,  niekoľko minút po vzlete z letiska Domodedovo. Fragmenty lietadla boli nájdené v blízkosti obce Stepanovsky, okres Ramensky, Moskovský región. Na palube bolo 71 ľudí, vrátane 6 členov posádky. Podľa najnovších údajov, v dôsledku katastrofy, nikto neprežil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies