Vladimír Mišík pokračuje v rekonvalescencii, ruší ďalšie koncerty

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 10:04 • 2 min
Vladimír Mišík pokračuje v rekonvalescencii, ruší ďalšie koncerty

PRAHA - Český spevák Vladimír Mišík, ktorého minulý mesiac hospitalizovali pre pľúcnu embóliu, pokračuje v rekonvalescencii.

slovakia

left justify in out

Známemu hudobníkovi lekári pri nedávnej kontrole zakázali koncertovať minimálne do polovice septembra. Informáciu potvrdil spevákov manažér Šimon Kotek.

 

"Vážení fanúšikovia, Vladimír Mišík bol na konci minulého týždňa na lekárskej prehliadke, kde sa, bohužiaľ, ukázalo, že jeho rekonvalescencia potrvá o dosť dlhšie. Dostal dokonca dôrazné odporúčanie, alebo skôr príkaz, zrušiť všetky vystúpenia najmenej do polovice septembra. Porušenie tejto rekonvalescenčnej doby by vraj mohlo mať veľmi devastačné, ba až fatálne následky. Do 22. septembra teda musíme zrušiť všetky Vladimírove vystúpenia. S organizátormi hľadáme rôzne riešenia - presun termínu, alebo náhradný (ale zároveň hudobne blízky) program. V horšom prípade až zrušenie termínu," uviedol Kotek na oficiálnej webstránke www.vladimirmisik.cz, kde tiež dodal, že hudobník by sa mal na pódium vrátiť 23. septembra v Malostranskej besede. Bližšie informácie ku koncertom sú dostupné na spomínanej webstránke. 

 

Vladimír Mišík sa narodil 8. marca 1947. V 60. rokoch minulého storočia spoluzakladal skupinu The Matadors a v roku 1968 s Radimom Hladíkom kapelu, ktorá sa preslávila pod názvom Blue Effect. Neskôr pôsobil v skupine Flamengo. V roku 1974 založil vlastnú formáciu Etc..., v ktorej pôsobí dodnes. Na konte má albumy ako Kuře v hodinkách (1972), Stříhali dohola malého chlapečka (1976), 20 deka duše (1990), Město z peřin (1996) či Ztracený podzim (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies