Vladimír Goffa sa stal novým trénerom Šale

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:15 • 2 min
Vladimír Goffa sa stal novým trénerom Šale

ŠAĽA - Novým trénerom futbalistov druholigového Dusla Šaľa sa stane od 1. júla Vladimír Goffa. Päťdesiatštyriročný kouč nahradí na lavičke Ondreja Takácsa, ktorému vyprší v posledný júnový deň zmluva a vedenie klubu s ním nepodpíše novú.

slovakia

left justify in out

"Aj vzhľadom na výsledky mužstva v jarnej časti súťaže sme sa rozhodli pre zmenu na trénerskom poste. Ondrej Takács je veľmi dobrý tréner, je u nás však už dlho a dospeli sme k názoru, že to potrebuje zmenu, akýsi nový impulz," povedal podľa webu nitra.sme.sk Ján Valent.

 

Goffa naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši, kde ho dve kolá pred koncom II. ligy odvolali. Liptáci bojovali so Šaľou o vyhnutie sa baráži, v čase Goffovho odchodu od tímu boli o bod popredu, napokon ich Duslo v tabuľke preskočilo. "Šaľu som dlhodobo vnímal ako stabilizovaný klub. Na ihrisku to bol vždy súper, ktorý nepredal svoju kožu lacno. Ponuka ma potešila, vnímam dôveru vedenia, rád prijímam nové výzvy. V tejto časti Slovenska som ešte nepracoval, je pre mňa výzvou dostať Šaľu zo zostupových vôd do prvej šestky. Bude to veľmi zaujímavá súťaž, pre mesto vysoko atraktívna. Stačí spomenúť Nitru, Sereď či zápasy s béčkami Trnavy, Slovana, Žiliny. Veľmi sa teším na tieto súboje," povedal pre nitra.sme.sk Ján Valent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies