Villa si pred MLS odskočí na 10 duelov do Austrálie

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 09:47 • 2 min
Villa si pred MLS odskočí na 10 duelov do Austrálie

MELBOURNE - Najlepší strelec v dejinách španielskej futbalovej reprezentácie David Villa si najbližšie bude obliekať dres účastníka austrálskej A-League FC Melbourne City.

slovakia

left justify in out

V klube, ktorý zmenil meno z Melbourne Heart po tom, čo sa jeho majiteľom stal Manchester City, odohrá 10 zápasov v rámci hosťovania z tímu FC New York City. Tridsaťdvaročný útočník opustil po sezóne 2013/2014 úradujúceho španielskeho šampióna a finalistu Ligy majstrov Atlético Madrid a dohodol sa na angažmáne v novovzniknutom klube zámorskej MLS. Jej ďalší ročník sa však začne až v marci 2015, preto na získanie zápasovej praxe zvolil krátkodobé hosťovanie v Melbourne.

"Pre mňa je to veľmi dobré riešenie v každom aspekte. Z futbalového hľadiska mám príležitosť zahrať si v novej súťaži, okúsiť inú krajinu a, samozrejme, ideálny spôsob dostať sa do formy v súťažných stretnutiach pred začiatkom MLS. Budem sa snažiť odovzdať maximum takisto ako v prechádzajúcich kluboch," uviedol Villa v tlačovej správe Melbourne City. 

 

Španielsky zakončovateľ skóroval v 47 vystúpeniach za Atlético v uplynulej sezóne 15-krát. Villa figuruje v konečnej nominácii Španielska, za ktoré strelil v 94 dueloch 56 gólov, na blížiace sa majstrovstvá sveta v Brazílii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies