Vieme, o koľko lacnejšia môže byť Vaša budúci návšteva supermarketu

NETKY.SK • 2 September 2019, 14:00 • 2 min
Vieme, o koľko lacnejšia môže byť Vaša budúci návšteva supermarketu

Tisíce produktov za zvýhodnené ceny na jednom mieste, vždy aktuálne prehľady o zľavách, nielen to ponúka Zlacnene.sk

slovakia

left justify in out

Pozrite sa, koľko peňazí ušetríte na Vašom budúcom nákupe potravín, ak využijete aktuálne akčné ponuky, ktorých sú k dnešnému dňu na Zlacnene.sk stovky! Priemerná slovenská domácnosť môže vďaka akčným ponukám ušetriť stovky eur mesačne na tovar z pravidelného nákupného zoznamu, tj. potraviny, drogéria, kozmetika, úspory ďalších stoviek eur sa ponúkajú v čase, keď riešite jednorazové nákupy nábytku, bytových doplnkov, textilu, hračiek, elektroniky a pod.

   

Zlacnene.sk pre Vás pravidelne aktualizuje prehľady akčných ponúk vybraných predajcov, vďaka tomuto webu máte vždy aktuálne informácie o tom:

- ktorý tovar a aké balenie je teraz v akcii,           

- aká veľká je zľava,         

- od kedy do kedy je zľava platná,         

- aké sú obmedzenia získania zľavy,         

- na ktorých pobočkách je možné zľavu získať.

        

V prípade, že rovnaký tovar ponúka za zvýhodnenú cenu viac predajcov, okamžite sa dozviete, ktorá z ponúk je pre Vás najvýhodnejšia.  

 

Informácie o možnostiach výhodnej kúpy sú Vám k dispozícii ako v podobe náhľadov na elektronické letáky, tak aj ako výpis tovaru triedeného do tematických kategórií, napr.  

- mlieko v akcii,           

- vajcia v akcii,           

- maslo v akcii,           

- pivo v akcii,           

- detské plienky v akcii,           

- pracie prášky a aviváže v akcii.           

 

V akčných ponukách nájdete okrem základných potravín a drogistického tovaru aj produkty prémiových značiek *, tovar z vyššej cenovej relácie či sezónne produkty, ktoré nie sú bežnou súčasťou ponuky, tj. za zvýhodnenú cenu si môžete dopriať aj kvalitné údeniny, vína, čokoládu, syry, čaj, kávu, exotické ovocie a pod.

 

Informácie o akčných ponukách na Zlacnene.sk pomáhajú šetriť desiatkam tisíc domácností z celého Slovenska, pridajte sa k nim aj Vy, navštívte ešte dnes www.zlacnene.sk a spočítajte si, o koľko lacnejší môže byť Váš budúci nákup.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies