Londýn je dlhodobo najobľúbenejšou destináciou v Európe

NETKY.SK • 31 Január 2019, 14:05 • 2 min
Londýn je dlhodobo najobľúbenejšou destináciou v Európe

BRATISLAVA - Hlavné mesto Veľkej Británie Londýn je dlhodobo najobľúbenejšou destináciou v Európe. Klienti si tam kupujú najviac jednosmerné letenky, keď idú za prácou, pretože nevedia približne, kedy sa vrátia. Uviedla to vo štvrtok slovenská spoločnosť pelicantravel.com.

slovakia

left justify in out

Podľa jej spolumajiteľky Tatiany Ondrejkovej bude záležať od dohody alebo nedohody Británie s Európskou úniou, či bude, alebo nebude tzv. tvrdý brexit.

 

"Nemyslím si, že Veľká Británia úplne zavrie hranice, a cestovatelia tam nebudú môcť chodiť," povedala s tým, že sledujú situáciu leteckých spoločností a ich liniek.

 

 

V súvislosti s dosahom možného spomalenia ekonomiky sa snažia aktivity diverzifikovať a okrem Slovenska sa skôr sústrediť na veľký európsky trh. Produkty pripravujú pre ekonomicky silnejšie krajiny, ako Británia, Rakúsko a Nemecko. Spoločnosť má viac ako 170 zamestnancov a bude im prispievať na rekreačné poukazy.  

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies