VIDEO Zverejnili prvý trailer štvrtej snímky o Jasonovi Bournovi

NETKY.SK • 8 Február 2016, 13:54 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvý trailer štvrtej snímky o Jasonovi Bournovi

BRATISLAVA - Spoločnosť Universal Pictures zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer filmu Jason Bourne.

slovakia

left justify in out

Tvorcovia dlho očakávanej snímky, ktorá je štvrtou časťou akčnej série o rovnomennom agentovi CIA, pritom do premiéry upútavky tajili názov titulu. Trailer mal oficiálnu premiéru počas tohtoročného Super Bowlu, v nedeľu 7. februára.

 


V novinke si titulnú úlohu zopakuje Matt Damon. Julia Stiles sa zasa vráti ako agentka Nicky Parsons. Herecké obsadenie dopĺňajú Alicia Vikander, Tommy Lee Jones či Vincent Cassel. Réžiu má na starosti Paul Greengrass, ktorý sa postaral o snímky Bournov mýtus (2004) a Bournovo ultimátum (2007). Film sa má do slovenských kín dostať 4. augusta.


Séria o agentovi Jasonovi Bournovi odštartovala v roku 2002 snímkou s názvom Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru Bournov mýtus a o tri roky neskôr Bournovo ultimátum. Nasledoval Bourneov odkaz (2012), v ktorom nového hrdinu Aarona Crossa stvárnil Jeremy Renner.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies