VIDEO: Žena zarobila 200 000 dolárov predajom prdov, ohrozilo to však jej zdravie!

NETKY.SK • 5 Január 2022, 15:00 • 2 min
VIDEO: Žena zarobila 200 000 dolárov predajom prdov, ohrozilo to však jej zdravie!

Bývalá hviezda, ktorá zarobila dosť peňazí kurióznou činnosťou, prdením do pohárov, oznámila svoj odchod do dôchodku. Museli ju akútne previezť do nemocnice, pretože príliš veľa tlačila.

slovakia

left justify in out

Steph Matto z Connecticutu sa nedávno ocitla v nemocnici so symptómami srdcového infarktu po tom, čo mala bolesti v hrudníku.

 

img

 

Znepokojení lekári vykonali krvné testy a elektrokardiogram, no neskôr televíznej hviezde 90 Day Fiancé povedali, že symptómy boli v skutočnosti spôsobené nadmernou plynatosťou, pretože veľmi často jedáva fazuľu, vajcia a banánové proteínové koktaily.

 

img

 

„Myslela som si, že mám mŕtvicu a že toto sú moje posledné chvíle. Preháňala som to," povedala Steph Matto. 

 

img

 

Svoje prdy začala predávať v pohároch v novembri minulého roka po tom, čo dostala žiadosti na webe Unfiltrd s obsahom pre dospelých.

 

 

„Pamätám si, že v priebehu jedného dňa som mala asi tri proteínové kokteily a veľkú misku polievky z čiernej fazule. V ten večer som vedela, že niečo nie je v poriadku, keď som ležala v posteli a cítila som, ako sa mi tlak v žalúdku posúva nahor. Ťažko sa mi dýchalo. Cítila som tlak pri srdci,"  priznala. 

 

Steff Matto dostala radu, aby zmenila jedálniček a užívala lieky na potlačenie plynatosti, čo v podstate ukončilo jej podnikanie. Počas svojho dvojmesačného podnikania Steph pracovala každý deň, aby udržala krok s dopytom, a hovorí, že kľúčom k páchnucemu plynu sú banánové proteínové koktejly. 

 

img

 

„Rozhodla som sa to urobiť z rozmaru, keď si to ľudia niekoľkokrát vyžiadali. Poháre sa začali  predávať ako teplé rožky. Úprimne, nemohla som uveriť dopytu. Začala som toto podnikanie konzumáciou prevažne proteínových muffinov, šejkov a tiež natvrdo uvarených vajec. Milujem šalát z čiernej fazule, cibuľové, šunkové a paprikové omelety a robím naozaj skvelé proteínové smoothie s množstvom banánov," vysvetlila Steff Matto. Napriek úspechu jej jedinečné podnikanie rozdelilo ľudí na dve skupiny. Veľa ľudí ju chválilo, tvrdili, že ich inšpiruje.  Niektorí sa jej však vyhrážali smrťou. 

 

Prečítajte si: Najzvláštnejší a najosamelejší dom na svete!

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies