Video z večerného zákroku mužov zákona: Policajt v Košiciach mal na mužovi kľačať

NETKY.SK • 2 September 2020, 08:39 • 2 min
Video z večerného zákroku mužov zákona: Policajt v Košiciach mal na mužovi kľačať

Muža od policajta ťahali preč kamaráti, čo však nestačilo. Video vzniklo počas sobotňajšej noci uprostred zábavy v centre Košíc.

slovakia

left justify in out

 

Z ulíc nočných Košíc sa vynorilo video, na ktorom hrajú hlavnú úlohu policajt spoločne s mužom, ktorý sa s ním dostal do potýčky, upozorňuje TV Markíza, ktorá získala exkluzívne zábery.

 

Na záberoch nie je známe, čo predchádzalo incidentu mladého muža a policajta ale zachytáva slovnú výmenu, kde sa zrejme mladík správa nedôstojne.

 

Hlavný aktér po údere do hlavy zostal na zemi. Tým sa to ale celé neskončilo.

 

Doposiaľ nevieme, čo tomu všetkému predchádzalo a v ktorom momente autor videa začal nakrúcať. Jasné však je, že s problémovým aktérom jeho priatelia ustupovali mimo centra diania.

 

Po tom, čo je mladík už na zemi, pacifikujú ho štyria muži zákona. Divák, ktorý poskytol TV Markíza video, uviedol, že kľačali priamo na mladíkovi. Jeden z nich sa mu snaží nasadiť putá. Ďalší ho udrie.

 

O stanovisko k celému zákroku a tomu, čo sa tam dialo, požiadali aj krajské riaditeľstvo polície v Košiciach. Vyjadriť by sa mali dnes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies