VIDEO V spolupráci s vedcami vznikla skutočne účinná metóda na liečbu insomnie: Lieky na spanie už nebudete potrebovať!

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 19:00 • 2 min
VIDEO V spolupráci s vedcami vznikla skutočne účinná metóda na liečbu insomnie: Lieky na spanie už nebudete potrebovať!

Máte problém so spánkom? Tento "zlepšovák" vám pomôže!

slovakia

left justify in out

Nespavosť trápi čoraz väčšie percento populácie. Stresujúci život, rýchle tempo, priveľa vnemov a zahltenosť informáciami si vyberajú svoju daň. Keď si človek večer ukonaný ľahne do postele zistí, že hoci telo je unavené a slabé, myseľ sa nedokáže zastaviť a naďalej pracuje na plné obrátky. Ako teda zaspať?

 

Niektorí to riešia cvičením či meditáciou, no to nie vždy funguje. Zabrať v tomto prípade môžu  špeciálne lieky na spanie, ale povedzme si úprimne, pre telo rozhodne nie sú prirodzenou alternatívou. Zato Tom Middleton vynašiel metódu, ktorá je veľmi účinná a zároveň šetrná aj zdravá. V spolupráci s vedcami a neurológmi vytvoril hudbu, ktorá je schopná vplývať na biorytmus tela.

 

Tom je hudobný producent, skladateľ, spánkový kouč aj zvukový dizajnér. Ako sa priznal, až jeho vlastné problémy s insomniou ho doviedli k tomu, že sa začal hlbšie zaoberať metódami, ako tento nepríjemný problém riešiť. Kvôli svojej profesii často pracoval v noci, čo jeho biologické hodiny narušilo natoľko, že nebol schopný prirodzene zaspať. Vtedy mu napadlo, že by mohol využiť svoje poznatky a hudbu na to, aby vytvoril album so skladbami, ktoré „rozlietanú“ myseľ stíšia.

 

Pri tvorbe sa rozhodol spolupracovať s odborníkmi, pretože doposiaľ žiadna hudba určená na zaspávanie nebola produkovaná pod dohľadom vedcov. Vzniklo tak 9 skladieb inšpirovaných prírodou, ktoré sú natoľko účinné, že sa neodporúča počúvať ich počas šoférovania alebo v práci. Melódia spomaľuje tep aj dýchanie a tým celkovo utlmuje organizmus. Až napokon zaspíte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies