V akcii DISPEČÉR zaistila NAKA tieto predmety

NETKY.SK • 20 Október 2020, 16:41 • 2 min
V akcii DISPEČÉR zaistila NAKA tieto predmety

Policajti z Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) včera obvinili dvojicu mužov, ale aj zaistila návykové látky v hodnote desiatok tisíc eur. Išlo o akciu na východe Slovenska, ktorá niesla krycí názov DISPEČÉR. Vykonané boli aj viaceré domové prehliadky.

slovakia

left justify in out

„Zadržaných Radoslava F. (48) a Martina Cz. (28) vyšetrovateľ už obvinil z obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti. Starší Radoslav mal opakovane zadovažovať najmä marihuanu a pervitín. Spoločne s mladším Martinom mali drogy ďalej predávať,“ vysvetlila polícia na sociálnej sieti s dôvetkom, že išlo o marihuanu a pervitín. „Ďalší zaistený rastlinný a kryštalický materiál ešte skúmame. Medzi zaistenými vecami bolo aj viac ako 400 kusov tabliet rôzneho tvaru, veľkosti a farby,“ zdôraznila polícia.

 

 

No nebolo to všetko, čo muži zákona z elitnej jednotky zhabali. „Zaistili sme tiež predmety na užívanie drog, peňažnú hotovosť, mobily, rôzne technické prostriedky na spracovávanie a uchovávanie dát, ich prenos cez internetu a pamäťové nosiče,“ dodala polícia s tým, že vyšetrovateľ požiadal o stíhanie vo väzbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona