VIDEO V Čile sa hral 120-hodinový zápas, padlo 1009 gólov

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 10:25 • 2 min
VIDEO V Čile sa hral 120-hodinový zápas, padlo 1009 gólov

SANTIAGO - Ak sa doteraz viedli polemiky o najdlhšom a hráčsky najpočetnejšom futbalovom zápase, tak tie sú už minulosťou.

slovakia

left justify in out

Neďaleko čilského hlavného mesta Santiago si v nedeľu zahralo futbalový zápas 2357 ľudí, ktorí udržali loptu v hre viac než 120 hodín. Výsledné skóre 505:504, víťaz nie je podstatný. Udalosť zaznamenala ako rekordnú členka poroty Guinnessových rekordov Evelyn Carrerová. Podujatie sa konalo na Bicentenary stadium v La Florida, tesnom susedstve čilskej metropoly. Väčšinu zúčastnených tvorili futbaloví amatéri, ale na konci rekordne dlhého zápasu sa medzi nadšencov zamiešali aj profesionálni futbalisti. Brankár prvodivízneho čilského klubu Wanderers Gabriel Castellón na margo jedinečnej akcie povedal: "Som nadšený tým, že som sa stal súčasťou svetového rekordu, ktorí utvorili Čiľania."

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies