Špekulácie sa potvrdili! Baba Jaga mieri do RFA

NETKY.SK • 31 Január 2024, 11:30 • 2 min
Špekulácie sa potvrdili! Baba Jaga mieri do RFA

Asi márne by sme hľadali kontroverznejšiu postavu česko-slovenskej MMA scény, než je Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Bohumínsky rodák síce v minnulosti avizoval, že ho už pod profi pravidlami neuvidíme, no tentokrát je všetko inak a Mikulášek absolvuje svoj debut 9. marca na turnaji RFA 15 v Bratislave.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jedna kontroverzia za druhou
Václav Mikulášek sa vždy prezentoval ako výstredný bojovník, ktorý každému napriamo povie, čo si myslí. Prvýkrát sa okolo neho strhla veľká debata v súboji s Ondřejom Raškom, ktorého na predzápasovom staredowne pobozkal. Najväčšiu pozornosť vzbudil jeho konflikt s Karlosom Vémolom, ktorý vyústil až do vzájomného zápasu a bizarného ukončenia na škrtenie, ktoré doposiaľ nemá špecifický názov.
 
Netradične sa skončil aj jeho súboj s Hojatom Khajevandom, v ktorom Mikulášek reklamoval eye-poke, zatiaľ čo mu súper nasadzoval škrtenie. V boxerskom súboji s Gáborom Borárosom sa dopustil faulu, keď Borárosa udrel po prerušení rozhodcu.
 
V jeho poslednom zápase pod profesionálnymi pravidlami mal Róberta Kokyho prakticky na lopate. V 3. kole však nastala jedna z najbizarnejších situácií v histórii domácej MMA scény, keď Mikulášek trafil čisté koleno. Keďže si myslel, že išlo o faul, rozhodol sa prakticky bezdôvodne zápas vzdať v prospech súpera. Budeme svedkami niečoho podobného aj 9. marca na RFA 15? Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, zdroj fotografií: Instagram/vasek_mikukasek_mma
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies