VIDEO V bratislavskej Dúbravke horel ďalší byt: Evakuovali 57 ľudí

NETKY.SK • 8 November 2016, 09:58 • 2 min
VIDEO V bratislavskej Dúbravke horel ďalší byt: Evakuovali 57 ľudí

BRATISLAVA - Policajti vyšetrujú okolnosti ďalšieho požiaru bytu v bratislavskej Dúbravke, v krátkom čase ide už o druhý rozsiahly požiar v bytovom dome. Tentoraz horelo na Bilíkovej ulici. Na mieste zasahovalo 21 príslušníkov s piatimi kusmi hasičskej techniky.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, oznámenie o požiari bytu na Bilíkovej ulici prijali pätnásť minút pred druhou v noci. Po príchode policajnej hliadky už boli na mieste hasiči, ktorí požiar v byte na prvom poschodí lokalizovali.

 

 

"Policajti spolu s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci usmerňovali evakuáciu obyvateľov obytného domu. Pre zadymenie priestorov obytného domu museli evakuovať 57 osôb, 17 ľudí museli na mieste ošetriť," informovala Mihalíková. Dvadsaťjedenročného mladíka, ktorý sa pri požiari nadýchal splodín horenia, previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

 

Príčinu požiaru zisťujú, predbežne nebolo vylúčené ani potvrdené cudzie zavinenie. Požiar hasilo 21 príslušníkov s piatimi kusmi hasičskej techniky. Ako informuje portál čas.sk, hasiči požiar uhasili približne o 3:30. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. 

 

 

Vo štvrtok 3. novembra prišla pri požiari bytu v paneláku na ulici Ľ. Zúbka v Dúbravke o život 20-ročná Zuzana, ktorú hasiči našli mŕtvu na chodbe domu. Z bytovky evakuovali 20 ľudí. Sedem pacientov skončilo v nemocnici, pričom dvaja boli vo vážnom stave. V pondelok 7. novembra zomrela v nemocnici dôchodkyňa, ktorú po požiari vo vážnom stave previezli do nemocnice.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies