VIDEO Úsmevné video Spartaka pozvánkou na domáce zápasy

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 16:55 • 2 min
VIDEO  Úsmevné video Spartaka pozvánkou na domáce zápasy

TRNAVA - Dnes zverejnila televízia Spartak TV netradičnú pozvánku na jarné domáce fortunaligové zápasy "bílích andelov". Video sa natáčalo v uplynulých dňoch v historickom centre Trnavy, jeho výroba trvala týždeň.

slovakia

left justify in out

Hlavnými protagonistami sú piati futbalisti Spartaka - Lukáš Greššák, Erik Jirka, Adam Jakubech, Robert Tambe a Kubilay Yilmaz. V závere dvojminútovej pozvánky sa objaví aj tréner Miroslav Karhan.

 

Práce na novom trávniku na Štadióne Antona Malatinského, ktorý je okrem domáceho FC Spartak počas ostatného roka aj domovom slovenskej futbalovej reprezentácie, vošli do finálnej fázy. Do "malého Ríma" ho postupne vozí 22 kamiónov, "uložený" by mal byť do soboty. Zaujímavé je, že na rovnakom trávniku z Holandska, aký bude teraz v Trnave, sa odohrali aj zápasy vlaňajších majstrovstiev Európy vo Francúzsku.


Pre výmenu trávnika odohrali "andeli" doterajšie jarné ligové duely na pôde súpera, resp. v prípade "domáceho" zápasu proti FK Senica v 21. kole Fortuna ligy na ihrisku v Zlatých Moravciach. Na novom trávnatom podklade v domovskej City Arene by sa mali zverenci trénera Miroslava Karhana predstaviť v rámci najvyššej slovenskej súťaže v nedeľu 9. apríla o 15.20 h: FC Spartak Trnava vtedy privíta lídra fortunaligovej tabuľky MŠK Žilina. 


Pre zobrazenie VIDEA klikni sem  


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies