Polícia zadržala obávaného vraha z východného Slovenska!

NETKY.SK • 6 Október 2021, 15:08 • 2 min
Polícia zadržala obávaného vraha z východného Slovenska!

BRATISLAVA - Muži zákona pátrali po viacnásobnom vrahovi niekoľko rokov a napokon ho zatkli. Kežmarčan môže stráviť zvyšok života za mrežami.

slovakia

left justify in out

Polícia vypátrala muža, ktorý má na svedomí minimálne dve vraždy a ďalšie vážne obvineniaJán R. z Kežmarku zastrelil v januári 2015 vo Veľkej Lomnici pracovníka čerpacej stanice Erika K., v máji 2017 sa pri obci Holumnica v okrese Kežmarok pokúsil zastreliť Štefana B. a Danu F. a v apríli 2019 zavraždil v katastri obce Levoča Jozefa L..

 

img

 

Polícia o tom informovala dnes na sociálnej sieti. "Všetky tri skutky sa stretli v jednom bode až tento rok na základe dôkazov získaných v trestnej veci vyšetrovanej okresnou kriminálkou v Liptovskom Mikuláši. Tam totiž vyšetrovali útok na verejného činiteľa a nedovolené ozbrojovanie z júna tohto roku. Páchateľ pri Liptovskom Hrádku strieľal na dvojčlennú policajnú hliadku, ktorá ho chcela skontrolovať. Aj v tomto prípade vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši vzniesol obvinenie rovnakej osobe Ján R. z okresu Kežmarok," napísali. 

 

 

Prípady objasnili vďaka detailnej operatívnej práci okresnej kriminálky v Kežmarku a vďaka spolupráci policajtov Národnej kriminálnej agentúry, krajskej kriminálky v Prešove, Kriminalistického a expertízneho ústavu v Banskej Bystrici a okresnej kriminálky v Liptovskom Mikuláši. "Vyšetrovateľ NAKA konanie o všetkých vraždách spojil na spoločné konanie. Páchateľovi za všetky skutky v prípade dokázania viny hrozí doživotný trest odňatia slobody," dodali. Muž je v súčasnosti vo väzbe. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Utečenecká dráma v Bratislave. Policajti museli strieľať!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies