VIDEO Toto je najhorší pracovník odťahovej služby!

NETKY.SK • 30 Október 2013, 16:28 • 2 min
VIDEO Toto je najhorší pracovník odťahovej služby!

NEW YORK – Toto je pravdepodobne najhorší zamestnanec odťahovej služby! Takto to vyzerá keď niekto robí svoju robotu so 'zápalom'.

slovakia

left justify in out

Na videu, ktoré sa na internete rozšírilo rýchlosťou blesku sa snaží pracovník odťahovej služby dostať auto značky Mazda po nehode opäť na kolesá. Auto je prevrátené na svojej pravej strane a muž za pomoci oceľového lana prevracia auto do „pôvodnej polohy“. Všetko si na svoj mobilný telefón nahráva majiteľka auta.

Tá pravdepodobne oľutovala to, že zavolala práve tohto pracovníka odťahovej služby viac, ako to že so svojím autom skončila na boku. Auto sa mužovi totiž podarí prevrátiť na kolesá, lenže cesta kde auto ležalo je vyspádovaná dolu smerom do priekopy, kam si to vozidlo ihneď zamierilo.

Pracovník odťahovej služby sa síce za autom rozbehol, ale nebolo mu to nič platné. Zúfalá majiteľka sa zmohla iba na vulgárny výkrik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies