VIDEO Toto je jeden z vrahov z Charlie Hebdo: Pred desiatimi rokmi chcel byť rapper

NETKY.SK • 8 Január 2015, 14:01 • 2 min
VIDEO Toto je jeden z vrahov z Charlie Hebdo: Pred desiatimi rokmi chcel byť rapper

PARÍŽ – V roku 2004 chcel byť rapper včera spolu so svojím bratom Saidom zastrelil 12 ľudí, keď vtrhli do redakcie satirického týždenníku Charlie Hedbo.

slovakia

left justify in out

Francúzsky denník Le Figaro zverejnil na internete video, v ktorom Cherif Kouachi (33) rappuje a vyzerá ako mladík, ktorý má radšej „rap a ženy ako chodenie do mešity“.

 

Video pochádza z roku 2004, štyri roky predtým než Cherifa zatkli za to, že posielal mužov bojovať po boku al-Kájdy do Iraku . Na videu nemá ani 23 rokov.

 

 

Zo záberov je veľmi ťažké uveriť, že tento mladík o 11 rokov neskôr so svojím bratom Saidom zabije v Paríži 12 ľudí.

 

 

 

 

 

Said a Cherif sú stále na úteku. Podľa agentúry DPA zamaskovaných ozbrojencov pri obci Villers-Cotteret spoznal majiteľ miestnej čerpacej stanice. Dodal, že sú vyzbrojení samopalmi typu Kalašnikov a zrejme aj ručnými protitankovými granátometmi. Podľa denníka podozriví na čerpacej stanici ukradli pohonné hmoty a jedlo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies