VIDEO: Streľba na vysokej škole! Útočník spáchal samovraždu

NETKY.SK • 24 Január 2022, 16:55 • 2 min
VIDEO: Streľba na vysokej škole! Útočník spáchal samovraždu

HEIDELBERG - Prípad sa stal v pondelok napoludnie na univerzite v nemeckom meste Heidelberg v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko. Páchateľ postrelil viacero osôb, pričom jedna zraneniam už podľahla.

slovakia

left justify in out

Podľa prvotných zistení útočníka neviedol k streľbe politický ani náboženský motív. S odvolaním sa na informácie z bezpečnostných zdrojov to uviedla agentúra DPA s tým, že tieto správy zatiaľ nie sú oficiálne potvrdené.

 

 

Miestne noviny Rhein-Neckar Zeitung informovali, že zranenia utrpeli štyria ľudia, čo už potvrdila aj polícia. Zároveň uviedla, že vážnemu strelnému poraneniu hlavy podľahla niekoľko hodín po čine mladá žena

 

Prečítajte si tiež: Vražda ako z hororu u susedov v Čechách! Žena vykastrovala svojho priateľa

 

Identitu strelca, ktorý útočil v prednáškovej sále lekárskej fakulty miestnej univerzity, zatiaľ nezverejnili. Podľa informácií DPA išlo o osamoteného páchateľa, ktorý útočil v amoku strelnou zbraňou s dlhou hlavňou. Ako zistila DPA z nemenovaných bezpečnostných zdrojov, páchateľ po streľbe utiekol a krátko na to ho polícia našla bez známok života. V ruksaku mal viacero strelných zbraní.

 

img

 

Možno vás zaujme: Julian Assange dostal v Británii ešte jednu šancu

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies