Ministerstvo rozhodlo v prípade návštev u Borisa Kollára v nemocnici

NETKY.SK • 18 Február 2022, 06:45 • 2 min
Ministerstvo rozhodlo v prípade návštev u Borisa Kollára v nemocnici

BRATISLAVA - Nadácia Zastavme korupciu podala koncom roka 2020 podnet na Ministerstvo vnútra (MV) SR pre porušenie zákazu návštev v štátnej nemocnici počas Kollárovej hospitalizácie po nehode. Z dôvodu zlej pandemickej situácie boli návštevy v nemocniciach zakázané. Napriek tomu prišli na návštevu viaceré osoby.

slovakia

left justify in out

V prípade porušenia zákazu návštev v Nemocnici sv. Michala počas hospitalizácie predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) je právoplatne rozhodnuté. Pre TASR to potvrdil tlačový odbor Ministerstva vnútra (MV) SR. Typ ani výšku sankcie nekonkretizoval.

 

img

 

„K typu sankcie, výške sankcie a najmä k zdôvodneniu konečného rozhodnutia vo veci sa bližšie vyjadrovať nemôžeme, nakoľko sa správne konanie týka a súvisí s poskytovaním zdravotnej starostlivosti pacientovi nemocnice a v danej veci nie ste účastníkom konania na základe správneho poriadku,“ uviedol rezort vnútra na otázky k rozhodnutiu.

 

Prečítajte si tiež: Boris Kollár bude opäť otcom

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies