VIDEO Speváčka Feist ohlásila medzinárodné turné, ponúkla aj novú skladbu Century

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 16:02 • 2 min
VIDEO Speváčka Feist ohlásila medzinárodné turné, ponúkla aj novú skladbu Century

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Feist v utorok oznámila medzinárodné turné, v rámci ktorého sa od 27. apríla do 19. augusta predstaví v Kanade, USA, Mexiku a Európe.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročná interpretka vystúpi prevažne na hudobných festivaloch, medzi ktorými budú aj Out of the Woods Festival v rakúskom Wiesene a OFF Festival v poľských Katowiciach. Počas prvého menovaného sa predstaví 22. júla, na druhom zase 4. augusta. Rodáčka z Calgary v provincii Alberta okrem toho v rámci európskej časti turné odohrá koncerty v nemeckom Luhmühlene, nórskom Osle, švédskom Göteborgu, dánskej Kodani, belgickom Bruseli a švajčiarskom Winterthure. 

Feist okrem termínov turné ponúkla v utorok aj skladbu Century, ktorú nahrala s anglickým hudobníkom Jarvisom Cockerom. Nahrávka, ktorá je dostupná napríklad na službe YouTube, je ďalšou ukážkou z interpretkinho štúdiového albumu Pleasure. Ten sa dostane na trh 28. apríla a speváčka už z neho predstavila aj titulnú pieseň. 

Feist, celým menom Leslie Feist, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1991, no debutovala až o osem rokov neskôr štúdiovkou Monarch. Po nej nasledovali albumy Let It Die (2004), The Reminder (2007) a Metals (2011). Okrem toho je členkou indierockovej kapely Broken Social Scene. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies