VIDEO Singel Words speváčky Emmy Drobnej je najhranejšou česko-slovenskou skladbou

NETKY.SK • 5 Október 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Singel Words speváčky Emmy Drobnej je najhranejšou česko-slovenskou skladbou

BRATISLAVA - Speváčka Emma Drobná je kráľovnou slovenského éteru. Jej singel Words je na Slovensku už tretí týždeň po sebe najhranejšou česko-slovenskou skladbou.

slovakia

left justify in out

Víťazka poslednej federálnej SuperStar sa s pesničkou Words drží už 11. týždeň v trojici najhranejších skladieb. A minulý týždeň sa dostala na tretie miesto najúspešnejších skladieb v medzinárodnej konkurencii, čím sa priblížila svojmu doterajšiemu maximu.

 

S predchádzajúcim hitom Smile bola druhá. Je pravdepodobné, že čoskoro sa pozitívne reakcie na jej tvorbu prejavia aj u našich západných susedov, kde vstúpila do TOP 100 IFPI rebríčka na 72. miesto. Medzi česko-slovenskými piesňami poskočila v Česku na 15. miesto a je predpoklad, že jej umiestnenia sa budú meniť smerom nahor.

 

Emma v týchto dňoch dokončila nahrávanie platne a jej priaznivci sa môžu tešiť začiatkom novembra na jej debutový album s názvom You Should Know, kde zmienené hity nebudú chýbať. Informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Warner Music Czech Republic.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies