VIDEO Rapper Vec predstavil ďalšiu skladbu Celý bez seba

NETKY.SK • 30 November 2016, 15:23 • 2 min
VIDEO Rapper Vec predstavil ďalšiu skladbu Celý bez seba

BRATISLAVA - Slovenský rapper Vec zverejnil skladbu Celý bez seba, ktorá je treťou ukážkou z pripravovanej EP nahrávky s názvom Domáce potreby.

slovakia

left justify in out

Tá vyjde 15. decembra prostredníctvom jeho labelu Sam System a bude obsahovať celkovo šesť skladieb. Ako agentúru SITA informoval samotný Vec, na novinke Celý bez seba sa okrem neho produkčne podieľal aj Pišta Kráľovič alias FVLCRVM, pričom vokálmi do nej prispel Šimon Švidraň. Ďalšími hosťami na EP budú Kato z Prago Union, DJ Wich, Juraj Benetin z Korben Dallas, Zuzana Mikulcová a Matúš Široký. Vec z nahrávky zatiaľ predstavil skladby Misia života a Holubí magnet.


Vec, vlastným menom Branislav Kováč, patrí k najskúsenejším rapperom, producentom a dídžejom česko-slovenskej hip-hopovej scény. V deväťdesiatych rokoch minulého storočia pôsobil v skupine Trosky, s ktorou v roku 1997 vydal eponymnú štúdiovku. Ako sólový interpret debutoval v roku 2005 albumom Dobré ráno, po ktorom nasledovali Funkčný veterán (2008), Funkčné remixy (2009) a Stereo farbo slepo (2012). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Na horách, S vlkmi žijem s vlkmi vyjem (feat. H16), Turista (feat. Pio Squad), Bez teba (feat. Tina) alebo Vianočný klip (feat. Zverina, Moja Reč a Hafner).


Tracklist EP nahrávky Vec - Domáce potreby:
strana A
1 Holubí magnet f. Zuzana Mikulcová
2 Celý bez seba f. FVLCRVM & Šimon Švidráň
3 Šapitó f. Kato


strana B
4 Misia života f. DJ Wich
5 Misia života (Dephzac Remix)
6 Stále v hlavách f. Juraj Benetin & Matúš Široký





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies